مشاوره قبل از ازدواج در مرکز مشاوره صبا 2


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



علاقه مند به طرح چه مطالبی دراین وبلاگ هستید؟


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 65
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 66
بازدید ماه : 327
بازدید کل : 300808
تعداد مطالب : 586
تعداد نظرات : 34
تعداد آنلاین : 1


ضرورت مشاوره قبل از ازدواج

 آماده سازی مقدمات ماهها وقت می طلبد که به خاطر ضرورت کار، ارزش وقت گذاری دارد. اما سؤال اینجاست آیا این وسواس در سایر مسائل زوج وجود دارد؟ آیا این دو که با این دقت در مورد تناسب وسایل توجه دارند به تناسب دو شخصیت توجه داشته اند؟ آیا این دو برای سالهای طولانی می توانند در کنار یکدیگر زندگی کنند؟ آیا اختلافات ماهوی زوجین زیر عشق هیجانی پنهان نشده است؟ آیا این دو راه و رسم زندگی را می دانند؟ آیا در مورد روحیات یکدیگر شناخت دارند و یا قراراست در منازعات فراوان پی به عدم تفاهم ببرند؟ اینها و صدها سؤال دیگر قابل طرح است. نبودن فرهنگ مشاوره از یک سو و در بسیاری از مواقع عدم توجه به تجارب و توصیه های والدین منجر به ازدواج هایی با ریسک فراوان می گردد. هیچ یک از زوجینی که وصفشان رفت با این نیت که روزی کارشان به جدایی بیانجامد، این همه سختگیری نکردند.آنان می خواستند زندگی کنند، اما چه می شود کارشان به جدایی می انجامد؟! شاید بپرسید از کجا معلوم که این اتفاقات بیافتد؟ آخرین آمار نشان می دهد از هر 3 ازدواج در تهران 1 مورد در 5/1 سال اول زندگی به طلاق می انجامد. یعنی 25 درصد از ازدواج ها در ابتدای راه به شکست می انجامد. در این بخش به برخی از دلایل اشاره می شود.

تفاوت نسل های گذشته و حاضر در این است که در گذشته شیوه های زندگی چه درست و چه غلط نسل به نسل و سینه به سینه منتقل می شد، فلذا افراد بیشتر تابع الگوهای خانوادگی بودند، اما در نسل کنونی با تغییر و تحولات به وجود آمده در جوامع تبعیت از خانواده کمتر شده و افراد تصورشان آنست که کمتر نیاز به دخالت والدین دارند، لذا با کنار گذشته شدن نسبی والدین ریسک ازدواج افزایش می یابد. از سوی دیگر انتخاب ها در گذشته با شیوه های سنتی اجرا می شد؛ یعنی خانواده ها کم و بیش مستقیماً یا توسط معرف یکدیگر را می شناختند و حدوداً از کم و کیف ویژگی شخصیتی افراد و خانواده ها مطلع بودند، یعنی صافی های مختلفی برای غربارگری افراد وجود داشت. در بسیاری از موارد اگر معرف فرد موثقی بود، در حکم صافی عمل می کرد، اما به دلیل تغییرات بوجود آمده در ارتباطات، خانواده ها شناخت کمتری از یکدیگر دارند و شیوه های تحقیق سنتی نیز کارآمدی خود را از دست داده است، لذا احتمال عدم شناخت و ناهمخوانی زوجین وجود دارد. فرضاً در ازدواج های سنتی اگر افراد دارای مشکلات شخصیتی بودند، احتمال آن بود خانواده ها پی به این موضوع ببرند. چرا که در اغلب موارد از سنین کودکی با شخصیت او آشنایی داشته اند، اما در حال حاضر این امکان کمتر شده است. از سوی دیگر بر اساس دیدگاه های روانشناسی ازدواج گاه براساس شناخت و منطق شکل می گیرد و گاه براساس هیجانات صرف. در گذشته ازدواج کمتر براساس هیجانات بود، اما امروزه ازدواج ها بیشتر بر اساس هیجانات شکل می گیرد. شروع زندگی که بر اساس هیجان صرف باشد بعد از مدتی آنان را با واقعیت های ملموس زندگی و اختلافات موجود بین زوجین مواجه می سازد.

واقعیت دیگر آنست که در گذشته میزان سازگاری و آستانه تحمل افراد بیش از حال بود افراد سعی می کردند خود را با شرایط بوجود آمده سازگار نمایند و در صورت بروز مشکل به حل آن برآمده و در صورت عدم موفقیت خویش را با شرایط بوجود آمده سازگار کنند، اما در حال حاضر میزان سازگاری جوانان بسیار متفاوت با گذشته است. کمبود میزان سازگاری باعث ایجاد مشکلات عدیده از جمله افزایش نرخ طلاق می گردد، لذا می توان نتیجه گرفت در حال حاضر احتمال ریسک ازدواج بالاست. نسل امروز نسلی علمی است و کمتر موعظه پذیرند وقتی در کنار مشاوری که دارای تخصص در زمینه مشاوره ازدواج است قرار بگیرند در شکل گیری ازدواج سالم یاری تخصصی دریافت می دارند. متخصص و مشاور که در شناخت شخصیت ها تبحر دارد به افراد کمک می کند تا ریسک ازدواج کاهش یابد.

درمشاوره ازدواج چه روندی پی گیری می شود؟

 برخی بر این باورند که ازدواج مثل هندوانه در بسته است و فقط بعد از ازدواج معلوم می شود که کیفیت آن چگونه است! اما روانشناسان بر این باورند که قبل از ازدواج تا حد زیادی می توان به همسانی زوجین پی برد. در مشاوره ازدواج شیوه های علمی وجود دارد که به افراد کمک می کند تا میزان سنخیت و همخوانی زوجین شناسایی شود. در مشاوره ازدواج با بهره گیری از ابزارهای علمی از جمله تست های شخصیت به شناخت شخصیت هر یک از زوجین پرداخته می شود، علاوه بر آن در صورت وجود اختلالات شخصیت یا بیماری روانی قابل تشخیص است. از سوی دیگر به وسیله سایر تست ها می توان به میزان تطابق زوجین پرداخت. مشاور ازدواج با مصاحبه زوجین در صورت مشاهده اختلالات موجود به درمان آن قبل از بروز مشکل در ازدواج می پردازند.

به امید آنروزی که در کنار هر زندگی متخصص روانشناس و مشاور خانواده جز اصول زندگی باشد.   

 

 


منیره کردلو مسئول مرکز مشاوره صبا تمام سعی خود را برای برخورداری شما از مشاوران و روانشناسان مجرب نموده و آماده عقد قرارداد با مدارس دوایر دولتی و غیر دولتی می باشد.

:: موضوعات مرتبط: ازدواج , ,
:: برچسب‌ها: ازدواج ,
:: بازدید از این مطلب : 249
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : منیره کردلو
ت : یک شنبه 31 خرداد 1394
مطالب مرتبط با این پست
» آیا زوج ها باید از فیلم های پورنو استفاده کنند؟
» تست باورهای شما پیرامون ازدواج
» چگونه در حسرت روابط زناشویی اوایل ازدواج نباشیم؟
» تستی جالب برای طلاق همسران
» 14 علامتی که نشان می دهد نامزدتان شما را دوست ندارد
» نکات همسرداری
» که عشق اول نمود آسان
» ازدواج
» ازدواج
» تجارب مشاوره ای
» روابط آزاد
» زوج درمانی
» قابل توجه دخترانی که سن ازدواجشان بالا رفته
» چگونه با خانواده همسر رابطه برقرار کنیم تا کمتر آسیب ببینیم؟
» اشتباهات نامزدهاي صفرکيلومتر
» مردان و رازهای همسرداری!
» مهارت‌های‌ حل‌ مشكلات ‌اول‌زندگی
» مهارت‌های‌ حل‌ مشكلات ‌اول‌زندگی
» مشاوره قبل از ازدواج
» تعریف روابط جنسی
» خانواده ی آرام
» چطور دوست صمیمی همسرتان باشید؟
» وقتی بخواهیم یک نفر را از ازدواج منصرف کنیم!!
» خودم درستش می کنم
» خیانت
» مرکز مشاوره صبا و مشاوره قبل از ازدواج
» روابط قبل از ازدواج
» شیمی عشق
» مشاوره قبل از ازدواج در مرکز مشاوره صبا 2
» مرکز مشاوره صبا در کنار زوج ها
» مردان مریخی و مردان
» ویژگی های مردان
» تشکیل کارگاه آموزشی
» ویژگی زنها
» ویژگی های مردان
» زنها و مردان در مریخ و ونوس
» ازدواج
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-52170159-2', 'auto'); ga('send', 'pageview');